Siirry suoraan sisältöön

Viikko 36

Edellisellä viikolla ohjelmaa löytyi niin Tampereelta kuin vähän pidemmältäkin.

Alkuviikosta ajeltiin pääosin Pirkanmaan ulkopuolella, ja pyörät veivät muun muassa Riihimäelle.

Loppuviikkoa kohti hommat löytyivätkin taas täältä lähempää. Viikon sanaksi näytti muodostuvan ”sohva”, tuo olohuoneen ilo ja riemu! Niitä kulki kotiin ja kierrätykseen, pienempinä, isompina ja valtavina. Teemaan sopien tv-tasot olivat myös tällä viikkoa erityisen kuumaa kamaa.

Tyhjennyspuuhaa löytyi varsinkin varastojen tyhjennyksinä, joka lienee varma merkki syyssiivouksien alkamisesta. Ja ehdittiin sitä muuttohommiin tälläkin viikkoa.

Tuleva viikko on loppupäästään jokseenkin täyden sorttinen, mutta varsinkin alkuviikosta saisi vapaita kuljetusaikoja. Jos tarvetta on yksittäisien mööpelien noudoille, niin niitähän taiotaan sitten vähän pienempäänkin väliin. Turhaan ei kannata kursailla! Kysymällä selviää, miltä aikataulut päivän mittaan alkaa näyttämään. Parhaimmillaan kuljetus voidaan ottaa lennosta samalle päivälle!

Whatsappaillaan taas tavaraa liikenteeseen!