Siirry suoraan sisältöön

Kontaktittomat kuljetukset

Laita viestiä ja kerro, millaista palvelua tarvitset. Voit lähettää kohteesta kuvan, se helpottaa tarjouksen antamista.

Kerro yhteydenotossa toiveesi siitä, että haluaisit kuljetuksen kontaktittomana, tai vähäkontaktisena.

Annamme tarjouksen pyytämästäsi työstä. Hintaan vaikuttaa sijainti, tavaran laatu ja työn määrä.

Sovimme saapumispäivän. Saapumisajan sovimme tyypillisesti yhden tunnin aikajänteellä.

Sovimme tarkemmin kontaktittoman kuljetuksen toteuttamisesta; mistä tavarat voi noutaa, minne ne voi toimittaa.

Ilmoitamme, kun lähdemme ajamaan luoksesi, jolloin pystymme tarkentamaan saapumisaikaa. Tavaranoudoissa ilmoitamme, kun lähdemme noutamaan tavaraa.

Tulemme hakemaan tai tuomaan sovitun kuorman. Me hoidamme kuorman pakkaamisen, purkamisen ja tavaroiden kantamisen oikeaan paikkaan.

Ilmoitamme, kun olemme jättäneet kuljetettavan tavaran sovittuun paikkaan. Lähetämme siitä myös kuvan.

Maksu suoritetaan, kun olemme toimittaneet tavaran sovitusti. Maksun voi hoitaa etänä joko tekstiviestillä tulevalla maksulinkillä pankkikorttia käyttäen, tai Klarnalla. Sähköisen kuitin saat puhelimeen tai sähköpostiin.

Maksutavat

Kontaktittomassa kuljetuksessa maksu suoritetaan, kun olemme ilmoittaneet tavaroiden päässeen määränpäähänsä, ellei muuta ole sovittu.

Maksulinkki

Klarna*

*Klarnan maksuehdot pätee.

Taklataan korona yhdessä!

Olemme tarjonneet kontaktittomia noutoja ja kuljetuksia syksystä 2020 lähtien, koronatilanteen pahennuttua. Kontaktittomalla kuljetuksella vältämme ylimääräisiä kontakteja ja ehkäisemme koronan leviämistä.

Parhaiten kontaktiton kuljetus soveltuu erilaisiin tavaranoutoihin, kuten tori -kauppoihin. Tavaran täytyisi olla mahdollista nostaa esimerkiksi rappukäytävään odottamaan noutoamme lähtökohteessa, sekä vastaavasti olla nostettavissa tuontikohteessa esimerkiksi rappukäytävään odottamaan sisälle kantoa. Kontaktittoman noudon voi toteuttaa myös vähäkontaktisena, jolloin vain toisessa päässä tavaran luovutus tapahtuisi kasvokkain.

Kontaktiton nouto soveltuu hyvin myös kaatopaikkanoutoihin. Siirräthän tällöin pois lähtevät tavarat selkeästi erilleen muista tavaroista, jotta vältymme väärien tavaroiden pois vienniltä

Kontaktittomassa kuljetuksessa maksun voi suorittaa etänä, joko korttimaksuna lähettämämme maksulinkin kautta, tai Klarnalla.

Ylhäältä pystyt lukemaan ohjeet siihen, kuinka kontaktiton kuljetus tapahtuu. Huomaathan, että kontaktiton kuljetus soveltuu vain osaan kuljetuksista.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä kontaktittomasta kuljetuksesta, älä epäröi kysyä lisätietoja!

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun.