Siirry suoraan sisältöön

Tavaroiden kuljetukset

Vaivattomasti kahdella kantajalla!

Tavaranoudot

Perushinta 50-80e

Tarvitseeko huonekalu tai muu tavara noutoa, mutta omat kuljetusmahdollisuudet ei riitä? Loistava vaihtoehto torilöytöjen tai liikkeestä ostettujen huonekalujen kotiinkuljetuksiin! Whatsappaile meille, ja tavara kulkee!

Pisteestä-pisteeseen -kuljetus

Kysy tarjous!

Kun kuljetusongelmat iskee, eikä omasta autosta löydy tarpeeksi tilaa. Apua tavaran liikuttamiseen helposti kahdella miehellä. Apu on vain viestin takana!

Pitkän matkan kuljetus

Kysy tarjous!

Probleemana isomman tavaramäärän kuljetus vähän kauemmas? Ei hätää, me autamme!

Hinnat sisältävät aina alv:n (24%), kantotyöt ja lastaamisen kahdella miehellä, ajot sekä mahdolliset jätemaksut.
Perushinnat koskevat Tampereen aluetta. Tarkan hinnan saat tarjouspyynnöllä. Teethän sen viestitse, joustavimmin WhatsAppilla.

Teitkö hyvän kalustelöydön netistä? Haemme puolestasi käytettynä ostamasi sohvan, sängyn tai muun huonekalun.

Noudamme uudet huonekalusi suoraan liikkeestä, usein liikkeiden omia kuljetuspalveluja nopeammin.

Siirrämme tavarasi osoitteesta toiseen. Haluatko saada boksit ja tavarat vanhasta varastosta uuteen? Onnistuu!

Meillä vain taivas on rajana! Kuljetamme ja noudamme lähtökohtaisesti mitä vain, kunhan se on kohtuullisesti kahteen mieheen kannettavissa. Meiltä saat apua myös silloin, kun vanha tavara on riesana – tutustuthan myös kaatopaikkakuljetuksiimme!

Mitä emme kuljeta?

Pianoja, tai muita erityisen painavia tavaroita. Yli 80 x 200cm kaappeja tai muita isoja huonekaluja, jotka eivät kulje kohtuullisesti pelkällä käsipelillä. Maa-ainesta. Kivitavaraa. Pesukoneita, joita ei pysty siirtämään nokkakärryillä (kapeat portaikot).

Laita viestiä ja kerro, millaista palvelua tarvitset. Voit lähettää kohteesta kuvan, se helpottaa tarjouksen antamista.

Annamme tarjouksen pyytämästäsi työstä. Hintaan vaikuttaa sijainti, tavaran laatu ja työn määrä.

Sovimme saapumispäivän. Saapumisajan sovimme tyypillisesti yhden tunnin aikajänteellä.

Ilmoitamme, kun lähdemme ajamaan luoksesi, jolloin pystymme tarkentamaan saapumisaikaa. Tavaranoudoissa ilmoitamme, kun lähdemme noutamaan tavaraa.

Tulemme hakemaan tai tuomaan sovitun kuorman. Me hoidamme kuorman pakkaamisen, purkamisen ja tavaroiden kantamisen oikeaan paikkaan.

Maksu suoritetaan käyntimme yhteydessä joko kortilla, käteisellä, tai Klarnalla, ellemme ole muuta sopineet. Etämaksun voi suorittaa myös tekstiviestillä saapuvalla maksulinkillä korttimaksuna. Sähköisen kuitin saat puhelimeen tai sähköpostiin.

Kalusto ja mitat

Opel Movano -pakettiauto
Tavaratilan mitat: leveys 175 cm, korkeus 180 cm, pituus 370 cm. Tilavuus noin 12 m³
Ulkomitat: leveys 207 cm, korkeus 255 cm, pituus 620 cm
Kuorman maksimipaino: 1000kg
Suurin sallittu kokonaismassa 3500kg

Maksutavat

Maksu suoritetaan työsuorituksen yhteydessä. Toivomme maksua ensisijaisesti maksukortilla. Käteistä käyttäessä varaathan tasarahan.

Maksukortti

Käteinen

Vaihtoehto

Maksulinkki

Vaihtoehto

Helposti kyytiä tavaroille!

Meidän tavarakuljetuksia ei tarvitse turhaan hikoilla. Kuljettamisen lisäksi noudamme tavarat kahteen mieheen ja kannamme kaikki tavarat paikoilleen asti. Näinpä kuljetuspalvelumme soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi netistä käytettynä ostettujen huonekalujen noutoihin. Samoin liikkeistä ostetut huonekalut kulkevat kyydissämme kivuttomasti.

Toimitat meille vain tarvittavat tiedot noutoa varten, eikä sinun tarvitse tulla paikan päälle. Me hoidamme työn puolestasi. Parhaimmillaan pystymme järjestämään kuljetuksen jo samana päivänä!

Yksittäisten, kohtuullisella työllä kannettavien tavaroiden kuljetusten perushinta Tampereen alueella on 50-80e. Näitä ovat esimerkiksi kahden ja kolmen istuttavat sohvat sekä sängyt. Hintaan voi vaikuttaa lastaamista ja purkamista hankaloittavat seikat, kuten tavaran laatu ja haastavuus, tai sijainti ja kantomatka.

Pianoja tai lavatavaraa emme valitettavasti kuljeta.

Kalustonamme toimii iso Opel Movano -pakettiauto.

Helpoiten kuljetuksen tilaus onnistuu WhatsAppilla.

Päätoimipaikkamme on Tampereen seutu ja toimimme koko Pirkanmaalla. Kuljetamme myös Pirkanmaan ulkopuolelle!

Oli sinulla sitten tavarakuljetuksia mökille, nettiostosten noutoja, tai muita kuljetushuolia, saat meiltä avun helposti. Aina kannattaa kysyä tarjousta, se ei sido sinua mihinkään!

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun.