Tavarakuljetukset

Helposti kyytiä tavaroille

Meidän tavarakuljetuksia ei tarvitse turhaan hikoilla. Kuljettamisen lisäksi noudamme tavarat kahteen mieheen ja kannamme kaikki tavarat paikoilleen asti. Näinpä kuljetuspalvelumme soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi netistä käytettynä ostettujen huonekalujen noutoihin. Samoin liikkeistä ostetut huonekalut kulkevat kyydissämme kivuttomasti.

Toimitat meille vain tarvittavat tiedot noutoa varten, eikä sinun tarvitse tulla paikan päälle. Me hoidamme työn puolestasi. Parhaimmillaan pystymme järjestämään kuljetuksen jo samana päivänä!

Yksittäisten, kohtuullisella työllä kannettavien tavaroiden kuljetusten perushinta Tampereen alueella on 40-50e. Näitä ovat esimerkiksi kahden ja kolmen istuttavat sohvat sekä sängyt. Hintaan voi vaikuttaa lastaamista ja purkamista hankaloittavat seikat, kuten tavaran laatu ja haastavuus, tai sijainti ja kantomatka.

Pianoja tai lavatavaraa emme valitettavasti kuljeta.

Peruskalustonamme toimii Volkswagen Transporter -pakettiauto (tavaratilan leveys 125cm, korkeus 130cm, pituus 240cm) ja iso JT-Trailer -kuomukärry (leveys 150cm, korkeus ≈ 140cm, pituus 350cm).

Helpoiten kuljetuksen tilaus onnistuu WhatsAppilla.

Päätoimipaikkamme on Tampereen seutu ja toimimme koko Pirkanmaalla. Kuljetamme myös Pirkanmaan ulkopuolelle!

Oli sinulla sitten tavarakuljetuksia mökille, ystäväsi luo Helsinkiin, tai nettiostosten noutoja, meiltä saat helposti avun kuljetusongelmiisi. Aina kannattaa kysyä tarjousta, se ei sido sinua mihinkään!

Joustavimmin tavoitat meidät WhatsAppilla!

Tavaranoudot

Perushinta 40-50e

Pisteestä-pisteeseen -kuljetus

Kysy tarjous!

Pitkän matkan kuljetus

Kysy tarjous!

Kalusto ja mitat: Volkswagen Transporter -pakettiauto: leveys 125cm, korkeus 130cm, pituus 240cm (tavaratila). JT-Trailer -kuomukärry: leveys 150cm, korkeus ≈ 140cm, pituus 350cm.

Maksutavat

Maksu suoritetaan kuljetuksen yhteydessä.

Maksukortti

Käteinen

MobilePay

Laita viestiä ja kerro, millaista palvelua tarvitset. Voit lähettää kohteesta kuvan, se helpottaa tarjouksen antamista.

Annamme tarjouksen pyytämästäsi työstä. Hintaan vaikuttaa sijainti, tavaran laatu ja työn määrä.

Sovimme saapumispäivän. Saapumisajan sovimme tyypillisesti yhden tunnin aikajänteellä.

Ilmoitamme, kun lähdemme ajamaan luoksesi, jolloin pystymme tarkentamaan saapumisaikaa. Tavaranoudoissa ilmoitamme, kun lähdemme noutamaan tavaraa.

Tulemme hakemaan tai tuomaan sovitun kuorman. Me hoidamme kuorman pakkaamisen, purkamisen ja tavaroiden kantamisen oikeaan paikkaan.

Maksu suoritetaan käyntimme yhteydessä joko kortilla, käteisellä, tai MobilePaylla, ellemme ole muuta sopineet. Sähköisen kuitin saat puhelimeen tai sähköpostiin.

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun