Siirry suoraan sisältöön

Asuntojen tyhjennykset

Ding ding!

Huomaathan, ettemme voi tyhjätä asuntoja, joissa on tuholaishavainto tai -epäily (esimerkiksi luteet). Olethan näissä tapauksissa välittömästi yhteydessä tuholaistorjuntaan leviämisriskin vuoksi.

Tyhjennyshuoli painaa? Me autamme!

Kuolinpesien tyhjennykset

Kysy tarjous!

Meiltä saat avun, kun kuolinpesä täytyisi tyhjentää. Teemme kuolinpesän tyhjennyksen toivomallanne tavalla. Avaimet käteen -periaatteella tehdyssä kuolinpesän tyhjennyksessä tyhjennämme kaapit ja säilytystilat, pakkaamme itse pienirtaimiston ja hoidamme asunnon tyhjäksi puolestasi. Halutessasi voit myös itse käydä tavarat läpi, ja hoitaa pienirtaimiston pakkaamisen noutovalmiiksi. Tällöin noudamme valmiiksi pakatut tavarat asiallisesti kierrätykseen.

Muuttotyhjennykset

Kysy tarjous!

Jäikö muutossa vanhasta asunnosta tavaraa yli? Noudamme vanhaan asuntoon jääneet tavarat kierrätykseen. Sinun ei siis tarvitse muuttopuuhien keskellä murehtia, mitä niille tekisi!

Varastojen tyhjennykset

Kysy tarjous!

Onko varastoon tullut säilöttyä vähän turhan paljon tavaraa? Me tyhjäämme varastot, autotallit, häkkivarastot ja ullakot puolestasi, ja saat säilytystilat taas kunnolla käyttöön!

Hinnat sisältävät aina alv:n (24%), kantotyöt ja lastaamisen kahdella miehellä, ajot sekä mahdolliset jätemaksut.
Perushinnat koskevat Tampereen aluetta. Tarkan hinnan saat tarjouspyynnöllä. Teethän sen viestitse, joustavimmin WhatsAppilla.

Laita viestiä ja kerro, millaista palvelua tarvitset. Voit lähettää kohteesta kuvan, se helpottaa tarjouksen antamista.

Annamme tarjouksen pyytämästäsi työstä. Hintaan vaikuttaa sijainti, tavaran laatu ja työn määrä.

Sovimme saapumispäivän. Saapumisajan sovimme tyypillisesti yhden tunnin aikajänteellä.

Ilmoitamme, kun lähdemme ajamaan luoksesi, jolloin pystymme tarkentamaan saapumisaikaa. Tavaranoudoissa ilmoitamme, kun lähdemme noutamaan tavaraa.

Tulemme hakemaan tai tuomaan sovitun kuorman. Me hoidamme kuorman pakkaamisen, purkamisen ja tavaroiden kantamisen oikeaan paikkaan.

Maksu suoritetaan käyntimme yhteydessä joko kortilla, käteisellä, tai Klarnalla, ellemme ole muuta sopineet. Etämaksun voi suorittaa myös tekstiviestillä saapuvalla maksulinkillä korttimaksuna. Sähköisen kuitin saat puhelimeen tai sähköpostiin.

Kalusto ja mitat

Opel Movano -pakettiauto
Tavaratilan mitat: leveys 175 cm, korkeus 180 cm, pituus 370 cm. Tilavuus noin 12 m³
Ulkomitat: leveys 207 cm, korkeus 255 cm, pituus 620 cm
Kuorman maksimipaino: 1000kg
Suurin sallittu kokonaismassa 3500kg

Maksutavat

Maksu suoritetaan työsuorituksen yhteydessä. Toivomme maksua ensisijaisesti maksukortilla. Käteistä käyttäessä varaathan tasarahan.

Maksukortti

Käteinen

Vaihtoehto

Maksulinkki

Vaihtoehto

Huolehdimme asunnot tyhjiksi puolestasi!

Teemme laajasti erilaisia asuntojen, kuolinpesien ja kiinteistöjen tyhjennyksiä.

Kun tarpeena on kuolinpesän tyhjennys, saat meiltä avun. Teemme kuolinpesien tyhjennykset aina asiakkaan toivomalla tavalla. Haluatko itse käydä irtaimiston läpi ja pakata ne, vai tuntuuko avaimet käteen -periaatteella suoritettu tyhjennys sopivammalta? Tällöin tyhjennämme kaapit, laatikot ja hyllyt sekä pakkaamme irtaimiston puolestasi.

Meistä löydät avun myös muun muassa liiketilojen tyhjennyksiin muuton tai lopetuksen yhteydessä, tai remonttikohteisiin purku- ja rakennusjätteiden välityhjennystä tekemään. Autamme varastoihin, autotalleihin ja muihin säilytystiloihin vuosien varrella kerääntyneiden tavaroiden hävittämisessä.

Matkassamme kulkee kaatopaikalle myöskin muuttotilanteissa turhaksi jääneet huonekalut, sekä häätökohteissa kiinteistön omistajan harteille jätetyt tavarat.

Kalustonamme toimii iso Opel Movano -pakettiauto.

Kysy tarjous kuolinpesän tai muun tilan tyhjennykselle kätevimmin WhatsAppin kautta.

Antamaamme urakkatarjoukseen sisältyy kantotyöt ja lastaus kahdella miehellä, asianmukainen kierrätys jätemaksuineen sekä alv. Mainitsethan, jos tarvitset myös pakkauspalvelun pienirtaimistolle.

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun.