Siirry suoraan sisältöön

Pienten yksiöiden muutot

Urakkahinnalla, ilman ikäviä yllätyksiä!

Yksiöiden muutot

Kysy tarjous!

Räätälöimme yksilöllisen urakkatarjouksen muutollesi. Urakkatarjouksen saat tarjouspyynnön tekemällä! Huomaathan, että olemme keskittyneet vain pieniin yksiöihin. Pyydäthän muuttotarjouksen viestitse. Joustavimmin tavoitat meidän WhatsAppilla.

Muuttotyhjennykset

Kysy tarjous!

Karsitko muuton yhteydessä turhaa tavaraa kaappien kätköistä? Laitoitko sisustuksen uusiksi, ja vanha sohva jäi ylimääräiseksi? Toimitamme myös vanhat ja turhat tavarasi kierrätykseen oikeaoppisesti! Lue lisää tyhjennyspalveluistamme sekä kaatopaikkanoudoista.

Tavaranoudot

Perushinta 50-80e

Muutto on oiva mahdollisuus sisustuksen päivitykseen! Hoidamme myös yksittäisten tavaroiden, kuten sohvien, noudot. Olipa kyseessä upea torilöytö tai suoraan liikkeestä ostettu huonekalu, saat meiltä tavarakuljetukset suoraan kotiin kannettuna! Tutustu tavarakuljetuksiimme!

Hinnat sisältävät aina alv:n (24%), kantotyöt ja lastaamisen kahdella miehellä, ajot sekä mahdolliset jätemaksut.
Perushinnat koskevat Tampereen aluetta. Tarkan hinnan saat tarjouspyynnöllä. Teethän sen viestitse, joustavimmin WhatsAppilla.

Kaikki muuttomme ovat aina etukäteen hinnoiteltuja. Urakkahinnalla maksat työstä, et ajasta.

Meillä ei asiakkaan tarvitse selkäänsä hajottaa! Muuttoihimme sisältyy aina vähintään kaksi kantajaa.

Kaikki muuttoon sisältyvät ajot ja siirtymät sisältyvät aina antamaamme urakkatarjoukseen.

Automme varustukseen kuuluu reilusti muuttohuopia huonekalujen ja muiden tavaroiden suojaamiseksi, sekä sidontaliinoja turvalliseen kuljetukseen.

Teemme huonekaluille tarvittavat lisäsuojaukset kiristekalvolla. Näin sängyt pysyvät kuljetuksessa puhtaina, eikä lipastot aukeile kantaessa.

Kun kaikki ei menekkään kuin Strömsössä. Meiltä löytyy vastuuvakuutus vahinkojen varalle!

Kysy myös muuttolaatikot!

Voit saada meiltä myös muuttolaatikot edullisesti! Kunnollisissa muuttolaatikoissa tavarasi kulkevat muuton ajan turvallisemmin. Muuttolaatikoiden vuokra lasketaan muuton urakkatarjoukseen, sisältäen laatikoiden tuonnin ja noudon.

Muuttolaatikot ovat tarjolla Tampereen alueella tehtäviin muuttoihin. Saatavuusvaraus.

Kalusto ja mitat

Opel Movano -pakettiauto
Tavaratilan mitat: leveys 175 cm, korkeus 180 cm, pituus 370 cm. Tilavuus noin 12 m³
Ulkomitat: leveys 207 cm, korkeus 255 cm, pituus 620 cm
Kuorman maksimipaino: 1000kg
Suurin sallittu kokonaismassa 3500kg

Maksutavat

Maksu suoritetaan työsuorituksen yhteydessä. Toivomme maksua ensisijaisesti maksukortilla. Käteistä käyttäessä varaathan tasarahan.

Maksukortti

Käteinen

Vaihtoehto

Maksulinkki

Vaihtoehto

Muuton hinnan ei tarvitse olla mysteeri!

Useasti muuton hintaa on vaikea arvioida etukäteen. Ei kuitenkaan meillä. Teemme pienten yksiöiden muutot etukäteen sovitulla urakkahinnalla ja aina vähintään kahdella kantajalla.

Päätoimialueemme on Tampere ja lähikunnat, mutta toimimme koko Pirkanmaalla. Teemme muutot myös Pirkanmaan ulkopuolelle.

Muuttojemme hinnoittelu perustuu aina asiakkaan tarjousvaiheessa toimittamaan tavaralistaan, muuttopaikkojen sijainteihin sekä kohteiden haastavuuteen (mm. kantomatkat, kerrokset, onko hissiä). Muuttopalvelut tarjoamme vain pienten yksiöiden muuttoihin, tai vastaavaan tavaramäärään.

Muutot ovat muutenkin stressaavia projekteja, ja taksamittarilla työtä tekevät muuttomiehet eivät sitä ainakaan helpota. Tilaamalla muuttosi meiltä, tiedät hinnan jo etukäteen, eikä loppusummaa tarvitse arvailla. Näin yksi ylimääräisen stressin aiheuttaja tiputetaan pois!

Kalustonamme toimii iso Opel Movano -pakettiauto.

Meillä on myös vastuuvakuutus vahinkojen varalle.

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun.