Yksiöiden muutot

Muuton hinnan ei tarvitse olla mysteeri

Useasti muuton hintaa on vaikea arvioida etukäteen. Ei kuitenkaan meillä. Teemme yksiöiden pienmuutot etukäteen sovitulla urakkahinnalla ja aina vähintään kahdella kantajalla.

Päätoimialueemme on Tampere ja lähikunnat, mutta toimimme koko Pirkanmaalla. Teemme muutot myös Pirkanmaan ulkopuolelle.

Pienmuuttojemme hinnoittelu perustuu aina asiakkaan tarjousvaiheessa toimittamaan tavaralistaan, muuttopaikkojen sijainteihin sekä kohteiden haastavuuteen (mm. kantomatkat, onko hissiä). Muuttopalvelut tarjoamme yksiöiden muuttoihin.

Muutot ovat muutenkin stressaavia projekteja, ja taksamittarilla työtä tekevät muuttomiehet eivät sitä ainakaan helpota. Tilaamalla muuttosi meiltä, tiedät hinnan jo etukäteen, eikä loppusummaa tarvitse arvailla. Näin yksi ylimääräisen stressin aiheuttaja tiputetaan pois!

Perushinta tekemissämme yksiöiden kaupunkimuutoissa Tampereen alueella on 200-350 euroa.

Peruskalustonamme toimii Volkswagen Transporter -pakettiauto (tavaratilan leveys 125cm, korkeus 130cm, pituus 240cm) ja iso JT-Trailer -kuomukärry (leveys 150cm, korkeus ≈ 140cm, pituus 350cm).

Meillä on myös vastuuvakuutus vahinkojen varalle.

Joustavimmin tavoitat meidät WhatsAppilla!

Muuttotarjoukseemme sisältyy aina:

Vähintään kaksi kantajaa

Meillä ei asiakkaan tarvitse selkäänsä hajottaa! Muuttoihimme kuuluu aina vähintään kaksi kantajaa.

Kannot ja kuljetukset

Kannamme ja kuljetamme kaikki urakkaan kuuluvat tavarat uuteen osoitteeseen. Huomaathan, että pesukoneiden vesijohdot tulee olla irroitettuna seinästä. Samoin isojen huonekalujen tulee olla kantovalmiiksi purettuna, jos muuta ei ole tarjouksessa sovittu. Esimerkiksi divaanisohvan tulee olla purettu kantovalmiiksi paloiksi. Muistathan myös suojata herkät huonekalut, lasiovet ja peilit muuttoa varten.

Vastuuvakuutus

Meiltä löytyy vastuuvakuutus vahinkojen varalle!

Voit saada meiltä myös muuttolaatikot edullisesti! Kunnollisissa muuttolaatikoissa tavarasi kulkevat muuton ajan turvallisemmin. Muuttolaatikoiden vuokra lasketaan muuton urakkatarjoukseen, sisältäen laatikoiden tuonnin ja noudon.

Muuttolaatikot ovat tarjolla Tampereen alueella tehtäviin muuttoihin. Saatavuusvaraus.

Ding ding!

Meiltä saat myös muuttotyhjennykset esimerkiksi varastokoppiin siunaantuneille aarteille sekä kaatopaikkanoudot turhille huonekaluille ja kaapin perälle arkistoiduille romuille. Voimme myös auttaa uuteen asuntoon hankittavien huonekalujen ja muiden tavaroiden noudoissa ja kuljetuksissa.

Maksutavat

Maksu suoritetaan kuljetuksen yhteydessä.

Maksukortti

Käteinen

MobilePay

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun