Siirry suoraan sisältöön

Meistä

Helpommat kuljetuspalvelut

Olemme Sastamalassa keväällä 2020 perustettu pienkuljetusyritys. Tavoitteenamme on tarjota arkiset kuljetuspalvelut helposti ja edullisesti niin kotitalouksille kuin yrityksille, Tampereella ja Pirkanmaalla. 

Haluamme olla tukemassa kestävää kehitystä sekä kiertotaloutta niin tavaroiden uusiokäytön kuin sen oikeaoppisen lajittelun osalta hävitystilanteessa. Metsät ja luonto kuuluu olla vapaita sohvista ja jääkaapeista, sitä vastaan taistelu on meille sydämen asia. Haluamme nollatoleranssin metsäautoteiden laitoihin kipatuille romulasteille.

Kuljetuksemme ovat aina etukäteen urakkahinnoiteltuja eli asiakkaalle ei tule ikinä ikäviä yllätyksiä hinnan suhteen. Hintaamme sisältyy aina vähintään kaksi kantajaa. Toimimme asiakaslähtöisesti lähtökohtaisesti vuoden jokaisena päivänä kelloon katsomatta. Meiltä saat kuljetuspalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin, sinun aikatauluun sopien.

Pyöritimme toimintaa vuoden 2020 loppuun asti toiminimellä Häijään Kuljetuspalvelu. Toiminnan ja vastuiden kasvaessa perustimme osakeyhtiön Häijää Invest Oy, jonka kautta tuotamme nykyiset palvelumme. Tuttu ja turvallinen Häijään Kuljetuspalvelu jatkaa eloaan meille rekisteröitynä aputoiminimenä.

Yritys

Häijään Kuljetuspalvelu
Häijää Invest Oy
Y-tunnus 3178554-1

Toimitusjohtaja
Miika Tamminen

Sähköposti
etunimi.sukunimi@haijaankuljetuspalvelu.fi

Asiakaspalvelu
WhatsApp 040 369 2072
myynti@haijaankuljetuspalvelu.fi

Posti
Viinikankatu 1 B 39, 33100 Tre
(Postiosoite muuttunut 15.1.2024)

Laskutus
Katso ohjeet täältä.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Olemme KIERTO 100 -listalla!

KIERTO 100 on lista Pirkanmaalla toimivista, kiertotaloutta hyödyntävistä yrityksistä, ja se kuuluu osana Tampereen Kaupungin koordinoimaan KIERTO -hankkeeseen.

KIERTO -hankkeen on tarkoitus edistää kiertotaloutta Pirkanmaalla, ja lisätä siihen liittyvää osaamista sekä työpaikkoja.

Lue lisää:
Ajankohtaista -julkaisu
Häijään Kuljetuspalvelu KIERTO 100 -LISTALLA