Siirry suoraan sisältöön

Viikko 37

Se on uusi viikko kulman takana, ja edellinen pistetty purkkiin. Aamukoleat on samaa myös kesästä vihjanneet; se todellakin alkaa olemaan paketissaan.

Tällä viikkoa ollaan oltu erityisesti tyhjentämässä toimitiloja, sekä muuttopuuhissa.

Tyhjennyshommaa viikon varrelta löytyi vähän enemmän. Toimistoja tyhjennettiin suuremmassa projektissa useita, ja siihenpä sitten aika siivu viikkoa menikin.

Muuttoja löytyi varsinkin parina kotimuuttona, niin isompana kuin pienempänä settinä. Mahtui toimistojen tyhjennyksien lomaan myös yhden toimitilan muutto uuteen osoitteeseen.

Näillä oli loppuviikko siunattu, eikä sinne muuta sitten mahtunutkaan.

Alkuviikosta sen sijaan ennätettiin tavaraa kyydittämään, ja tori-kaupoissa kuljetuksin jeesaamaan. Maanantai ja tiistai meni varsinkin huonekaluja kuskaten, ja halutuimmaksi kalusteeksi näytti jälleen valikoituvan sohvat.

Tulevalla viikolla ajellaan perjantaina Helsinkiä kohti, ja varsinkin menomatkalle mahtuisi tavaraa kyytiin. Mukana matkassa on Transportteri, mutta tarvittaessa kärrykin napataan perään.

WhatsAppilla kannattaa kyytiä tavaralle etelän suuntaan kysellä.

Ja kulkeehan ne pyörät alkuviikolla Tampereella ja lähihuudeilla. Kuljetuspulman kohdatessa viestiä tulemaan, ja laitetaan tavarat liikkumaan!