Siirry suoraan sisältöön

Kuljetukset kaatopaikalle

Ding ding!

Huomaathan, ettemme voi kuljettaa tavaroita, joissa on tuholaishavainto tai -epäily (esimerkiksi luteet). Olethan näissä tapauksissa välittömästi yhteydessä tuholaistorjuntaan leviämisriskin vuoksi.

Helposti eroon turhasta tavarasta!

Yksittäinen tavara

Perushinta 50-80e

Pieni määrä rompetta tai yksittäinen isompi tavara. Helpoin tapa päästä eroon rikkinäisistä huonekaluista, esimerkiksi vanhasta sohvasta tai sängystä!

”Peräkärrykuorma”

Perushinta 125-250e

Kun siivousinto iskee, tai järjestelyn himo ottaa vallan! 2-4 kuution sekaromukuorma, johon mahtuu hyvin kaappien kätkoihin piilotetut roinat. Joko olisi aika kurkata, paljonko uutta käyttötilaa karsimalla tulisi?

XL -nouto

Kysy tarjous!

Kun on tarve saada isompi kuorma tavaraa pois yhdellä kertaa. XL -noutoon mahtuu tavaraa noin 12 m³.

Hinnat sisältävät aina alv:n (24%), kantotyöt ja lastaamisen kahdella miehellä, ajot sekä mahdolliset jätemaksut.
Perushinnat koskevat Tampereen aluetta. Tarkan hinnan saat tarjouspyynnöllä. Teethän sen viestitse, joustavimmin WhatsAppilla.

Kuljetamme kaatopaikalle vanhat ja rikkinäiset huonekalusi, esimerkiksi muuton tieltä tai uuden hankittuasi. Kyydissämme kulkee mm. sohvat, sängyt ja nojatuolit.

Teemme piennoudot remonttijätteille. Kyydissämme kulkee remontista jääneet tavarat, kuten laminaatit, puretut kaapit ja vanhat lattialistat.

Haemme varaston ja autotallin tilasyöpöiksi jääneet rojut. Kyydissämme kulkee muun muassa vanhat pyörät, kukkaruukut ja rikkinäiset kodinkoneet.

Noudamme ja kuljetamme lähtökohtaisesti kaiken, mitä normaalista kotitaloudesta löytyy. Tavaroiden tulee olla käsin kahteen mieheen kannettavissa, pakattavissa ja purettavissa. Hoidamme myös isommat noudot, kuten muuttotyhjennykset ja kuolinpesien tyhjennykset.
Teemme myös tavarakuljetukset ja tavaranoudot uusille huonekaluille ja muille tavaroille. Meiltä saat muun muassa torinoudot sohville ja sängyille. Meiltä saat myös noudot huonekaluille eri huonekaluliikkeistä. Tutustu tarkemmin tavarakuljetuksiimme!

Mitä emme kuljeta?

Erityisen painavia tavaroita, kuten pianoja tai teollisuuskoneita. Suuria tavaroita, jotka eivät ole kohtuullisesti kahden miehen kannettavissa. Maa-ainesta, joka ei ole säkitettävissä. Kivitavaraa, jota on yli puoli kuutiota.
Tavaroita, joissa on tuholaishavainto tai -epäily (esimerkiksi luteet).

Laita viestiä ja kerro, millaista palvelua tarvitset. Voit lähettää kohteesta kuvan, se helpottaa tarjouksen antamista.

Annamme tarjouksen pyytämästäsi työstä. Hintaan vaikuttaa sijainti, tavaran laatu ja työn määrä.

Sovimme saapumispäivän. Saapumisajan sovimme tyypillisesti yhden tunnin aikajänteellä.

Ilmoitamme, kun lähdemme ajamaan luoksesi, jolloin pystymme tarkentamaan saapumisaikaa. Tavaranoudoissa ilmoitamme, kun lähdemme noutamaan tavaraa.

Tulemme hakemaan tai tuomaan sovitun kuorman. Me hoidamme kuorman pakkaamisen, purkamisen ja tavaroiden kantamisen oikeaan paikkaan.

Maksu suoritetaan käyntimme yhteydessä joko kortilla, käteisellä, tai Klarnalla, ellemme ole muuta sopineet. Etämaksun voi suorittaa myös tekstiviestillä saapuvalla maksulinkillä korttimaksuna. Sähköisen kuitin saat puhelimeen tai sähköpostiin.

Kalusto ja mitat

Opel Movano -pakettiauto
Tavaratilan mitat: leveys 175 cm, korkeus 180 cm, pituus 370 cm. Tilavuus noin 12 m³
Ulkomitat: leveys 207 cm, korkeus 255 cm, pituus 620 cm
Kuorman maksimipaino: 1000kg
Suurin sallittu kokonaismassa 3500kg

Maksutavat

Maksu suoritetaan työsuorituksen yhteydessä. Toivomme maksua ensisijaisesti maksukortilla. Käteistä käyttäessä varaathan tasarahan.

Maksukortti

Käteinen

Vaihtoehto

Maksulinkki

Vaihtoehto

Turha tavara pois nurkkia täyttämästä!

Noudamme ylimääräiset, turhat tai rikkinäiset tavarasi yksittäisistä tavaroista aina isompiin kokonaisuuksiin!

Pääset siis kaatopaikkakuljetuksiemme avulla luotettavasti ja edullisesti eroon romuistasi. Urakkahinnoillamme hinta on tiedossa jo etukäteen. Tilatessasi meidät, sinun ei tarvitse stressata, minne turhat tavarasi lopulta päätyvät. Metsäteiden ja lähiöiden jätepisteiden sijasta kuljetamme turhat tavarasi asiallisesti jäteasemalle, ja lajittelemme tavarat oikeaoppisesti. Pyrimme myös kierrättämään ehjän tavaran hyötykäyttöön, muun muassa internetin Annetaan -palstojen kautta.

Antamaamme urakkatarjouksen hintaan sisältyy aina kaikki tavaroiden kantamisesta ja lastaamisesta jäteasemalla lajitteluun, sekä mahdollisiin jätemaksuihin. Noudamme tavarat aina kahteen mieheen, eli et joudu hikoilemaan isompienkaan tavaroiden ollessa kyseessä.

Yhdistelykuormat takaavat kaatopaikkakuljetuksien edullisuuden, jonka pystymme tarjoamaan yksittäisten isojen tavaroiden tai muun pienemmän romumäärän hävittämisessä. Yksittäisten, kohtuullisella työllä kannettavien tavaroiden noudon perushinta Tampereen alueella on 50-80e. Näitä ovat esimerkiksi kahden ja kolmen istuttavat sohvat sekä normaalikokoiset sängyt. Hintaan voi vaikuttaa lastaamista ja purkamista hankaloittavat seikat, kuten tavaran laatu ja haastavuus, tai sijainti ja kantomatka.

Kalustonamme toimii iso Opel Movano -pakettiauto.

Helpoiten kaatopaikkakuljetuksen tilaus onnistuu WhatsAppilla.

Päätoimipaikkamme on Tampereen seutu ja toimimme koko Pirkanmaalla.

Tämän helpompaa tavaran hävittäminen ei juurikaan voisi olla! Kysy tarjousta turhan tavarasi noudosta. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun.