Kaatopaikkanoudot

Turha tavara pois nurkkia täyttämästä!

Noudamme ylimääräiset, turhat tai rikkinäiset tavarasi yksittäisistä tavaroista aina isompiin kokonaisuuksiin!

Pääset siis kaatopaikkakuljetuksiemme avulla luotettavasti ja edullisesti eroon romuistasi. Urakkahinnoillamme hinta on tiedossa jo etukäteen. Tilatessasi meidät, sinun ei tarvitse stressata, minne turhat tavarasi lopulta päätyvät. Metsäteiden ja lähiöiden jätepisteiden sijasta kuljetamme turhat tavarasi asiallisesti jäteasemalle, ja lajittelemme tavarat oikeaoppisesti. Pyrimme myös kierrättämään ehjän tavaran hyötykäyttöön, muun muassa internetin Annetaan -palstojen kautta.

Antamaamme urakkatarjouksen hintaan sisältyy aina kaikki tavaroiden kantamisesta ja lastaamisesta jäteasemalla lajitteluun, sekä mahdollisiin jätemaksuihin. Noudamme tavarat aina kahteen mieheen, eli et joudu hikoilemaan isompienkaan tavaroiden ollessa kyseessä.

Yhdistelykuormat takaavat kaatopaikkakuljetuksien edullisuuden, jonka pystymme tarjoamaan yksittäisten isojen tavaroiden tai muun pienemmän romumäärän hävittämisessä. Yksittäisten, kohtuullisella työllä kannettavien tavaroiden noudon perushinta Tampereen alueella on 40-50e. Näitä ovat esimerkiksi kahden ja kolmen istuttavat sohvat sekä normaalikokoiset sängyt. Hintaan voi vaikuttaa lastaamista ja purkamista hankaloittavat seikat, kuten tavaran laatu ja haastavuus, tai sijainti ja kantomatka.

Peruskalustonamme toimii Volkswagen Transporter -pakettiauto (tavaratilan leveys 125cm, korkeus 130cm, pituus 240cm) ja iso JT-Trailer -kuomukärry (leveys 150cm, korkeus ≈ 140cm, pituus 350cm).

Helpoiten kaatopaikkakuljetuksen tilaus onnistuu WhatsAppilla.

Päätoimipaikkamme on Tampereen seutu ja toimimme koko Pirkanmaalla.

Tämän helpompaa tavaran hävittäminen ei juurikaan voisi olla! Kysy tarjousta turhan tavarasi noudosta. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

Joustavimmin tavoitat meidät WhatsAppilla!

S -koko

Perushinta 40-50e

Pieni määrä sekajätettä tai yksittäinen tavara, kuten normaalikokoinen kuten sohva tai sänky.

L -koko

Perushinat 100-150e

Sekaromukuorma isolla kuomukärryllä tai pakettiautolla.

XL -koko

Kysy tarjous!

Suuri sekaromukuorma. Iso kuomukärry + pakettiauto.

Kalusto ja mitat: Volkswagen Transporter -pakettiauto: leveys 125cm, korkeus 130cm, pituus 240cm (tavaratila). JT-Trailer -kuomukärry: leveys 150cm, korkeus ≈ 140cm, pituus 350cm.

Maksutavat

Maksu suoritetaan kuljetuksen yhteydessä.

Maksukortti

Käteinen

MobilePay

Laita viestiä ja kerro, millaista palvelua tarvitset. Voit lähettää kohteesta kuvan, se helpottaa tarjouksen antamista.

Annamme tarjouksen pyytämästäsi työstä. Hintaan vaikuttaa sijainti, tavaran laatu ja työn määrä.

Sovimme saapumispäivän. Saapumisajan sovimme tyypillisesti yhden tunnin aikajänteellä.

Ilmoitamme, kun lähdemme ajamaan luoksesi, jolloin pystymme tarkentamaan saapumisaikaa. Tavaranoudoissa ilmoitamme, kun lähdemme noutamaan tavaraa.

Tulemme hakemaan tai tuomaan sovitun kuorman. Me hoidamme kuorman pakkaamisen, purkamisen ja tavaroiden kantamisen oikeaan paikkaan.

Maksu suoritetaan käyntimme yhteydessä joko kortilla, käteisellä, tai MobilePaylla, ellemme ole muuta sopineet. Sähköisen kuitin saat puhelimeen tai sähköpostiin.

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun