Siirry suoraan sisältöön

Viikko 24

Edellinen viikko tarjosi taas värikkään kuljetuskokemuksen. Tällä kertaa viikon ajopuuhat löytyivät lähes tyystin Tampereelta, vaikkakin Valkeakosken verran maakunnassakin kerettiin kiertämään.

Sormia ei juurikaan keretty tyhjän panttina pyörittelemään, vaan viikko oli niin täynä puuhaa, kuin kalenteri vain antoi myöten.

Tämän positiivisen ongelman vuoksi asiakaspalvelussakin on oltu lähiaikoina rahtusen hitaita vastaamaan yhteydenottoihin. Mutta huoli pois! Kaikki viestit ja yhteydenotot käsitellään siitä huolimatta! Parhaiten kaiken tohinan keskellä meidät saa kiinni WhatsAppilla, ja viesteihin pyritään vastaamaan heti mahdollisuuden tullen. Myös puheluihin rimpautellaan takaisin, kun pystytään.

Mitä se viikko sitten sisällään piti?

Kantavana teemana näytti olevan rakennusjätteet. Remontti- ja purkujätteitä noudettiin läpi viikon, niin isommilta kuin pienemmiltäkin kohteilta. Muuttoja viikkoon mahtui parit kappaleet, ja loput välit olikivatkin täynä erilaisia tavaranoutoja ja -kuljetuksia. Viikon suurimpana tavaranoutona löytyi jälleen keittiön kuljetus, ja sohvia, sänkyjä ja muita mööpeleitä kulki messissä jälleen aika liuta.

Tulevalta viikolta löytyy vielä jonkin verran vapaita aikoja. Parhaiten mukaan mahtuu tavaranoudot, mutta jotain suurempaakin olisi vielä mahdollisuus viikolle saada.

Kuljetushuolien kohdatessa, puhelin kouraan ja WhatsAppia meille päin!