Siirry suoraan sisältöön

Viikko 23

Siisteimpiä juttuja kesässä on se, että toimiston pääsee siirtämään tunkkaisista sisätiloista parvekkeelle! Sopivasti aurinkoa, lämpöä, ja muumimukillinen kahvia, kyllä paperipuuhat rullaa silloin paljon mukavammin. Varsinkin, jos vaihtoehtona olisi istua sisällä neljää seinää toljottaen.

Varsin etelän lomaa muistuttavista säistä huolimatta meillä ajohommat ovat pyörineet normaaliin tapaan, ja viikko menikin tiiviisti Tampereella ja lähikunnissa ajellen. Vesilahdellakin ennätettiin viikolla pyörähtämään.

Työhommat painottuivat varsin vahvasti kaatopaikkanoutoihin. Niitä löytyi niin yksittäisien tavaroiden hakuina, kuin muuttotyhjennyshomminakin. 

Muuttojakin saatiin viikolle parit kappaleet, ja tyypillisiä tavaranoutoja löytyi muun muassa sohvien ja pesukoneiden muodossa. Pääsipä kyytiin muun muassa yksi keittiökin.

Uusi viikko, ja kalenterista löytyy tuleville päiville pienempiä, ja joitain isompia aikoja. Varsinkin yksittäisten tavaroiden kuljetuksille ja noudoille löytyisi paikkoja mukavasti. Isompiin väleihin menisi vaikka parit varastojen tyhjennykset!

Tuttuun tapaan, kuljetusaikoihin pääsee helpoiten käsiksi whatsappailemalla. Viestiä tulemaan, ja laitetaan tavaraa liikkeelle!