Siirry suoraan sisältöön

Viikko 25

Juhannus oli ja meni, ja siitä selvittiin niin hukkumatta, kuin vailla muitakaan miehistövahinkoja.

Mittumaarin rientoihin pääsi osalliseksi paljukin. Kaikesta kiireestä huolimatta vesipöntön vuokrauspuuhia saatiin liikautettua taas piirun verran eteenpäin. Niinpä kärry pääsi viikonlopuksi ensimmäiselle vuokralaiselleen. Vaikka vuokrausta ei kunnolla vielä ollakkaan saatu käyntiin, voi paljua silti kysellä vuokralle viikonlopuille, tai koko viikoksi. Tarkempaa infoa asiasta on tulossa, ja myös nettisivujen palju-osio on työn alla.

Muilta ajopuuhilta mennyt viikko oli jälleen tiukka paketti ajoa kaatopaikkakuormista muuttoihin ja tavarakuljetuksiin.

Kaatopaikkanoudettaviksi pääsi rakennus- ja purkujätteitä, varaston tyhjennyksen jäänteitä ja turhia huonekaluja ja mööpeleitä. Muuttoavuksi ennätettiin suuremmassa ja pienemmässä muodossa; niin useamman autollisen settinä, kuin vain suurimpien huonekalujen kuljetusjeesinä. Tavarakuljetukset olivat suurimmalti tuttuja huonekalujen kuljetuksia, etenkin sohvia kuluneella viikolla kuljetettiin paljon.

Alkava viikko alkaa olemaan ensimmäisiltä päiviltään melko loppuun myyty, vaikkakin yksittäisiä noutoja sinne vielä saataisiin. Loppuviikosta löytyy kuitenkin vielä aikaa suurempaankin puuhaan. Whatsappailemalla nekin välit saataisiin pois pyörimästä. Siispä luuria käteen, ja viestittelemään.

Ps. viikon päästä, viikoilla 27 ja 28, lomajärjestelyistä johtuen otamme vain pienempiä kuljetuksia. Pahoittelut mahdollisesta haitasta!