Siirry suoraan sisältöön

Viikko 22

Menneellä viikolla ei edes kylmävarpaisemmankaan tarvinnu villasukkia esiin kaivella, ja ajopuuhat rullasivatkin mukavan kesäisessä säässä.

Viikon hommat löytyivät pitkälti Tampereelta ja naapurikunnista, mutta kerkesimme myös pyörähtämään Valkeakoskella ja Urjalassa.

Viikon isoimpana projektina oli parin päiväin urakka mökin perinpohjaisen tyhjennyksen parissa. Mennä lähti niin huonekalut, tontille jääneet romut, kuin liiterinkin koko sisältö. Tavaraa kulki kierrätykseen siis autoittain, ja homman päätteeksi mökin yleisilme oli kohonnut siihen malliin, ettei paikkaa olisi samaksi tuntenut.

Kannattaa siis laittaa korvan taakse, ettei tympeitä tyhjennyksiä tarvitse itse selkä märkänä raastaa. Homman voi helposti ulkoistaa meidän harteille, ja pääset käyttämään oman ajan vähän paremmin.

Männä viikon kummallisuutena voidaan todeta se, että yhtään muuttoa ei viikkoon osunut. Se tosin korjaantuu heti alkavalla viikolla, jonka aloitammekin muuttopuuhilla.

Sen sijaan matkaan pääsi risua ja romua, turhia huonekaluja ja kodinkoneita. Helpotettiin muuttotyhjennyksen taakassa ja jeesattiin mööpeleiden kuljetuksissa. Painotus oli siis melko kierrätyspainotteista.

Nyt uutta viikkoa ja uusia ajoja päin. Alkava viikko on ensimmäisten päivien osalta jo varsin täyden sorttinen, muttta loppuviikkoa kohti löytyisi vielä vapaita aikoja. Kuten aina, kuljetushuolista pääsee eroon kätevimmin whatsappailemalla meille päin!