Siirry suoraan sisältöön

Viikot 20 ja 21

Takaa löytyy pari varsin tiukkaa viikkoa.

Männä viikoilla on pyöritty vähän siellä ja täällä. Orivesi löytyi ajokohteeksi useampaankin otteeseen, samoin pyöriä on laitettu kohti Juupajokea, Kankaanpäätä kuin Forssaa, Ruovettä, Hämeenlinnaa sekä Suodenniemeä päin.

Siinä lomassa kerettiin Tampereella ja lähikunnissakin ajamaan.

Yleensä muuttorytäkät löytyy kuukausien vaihteesta, mutta niitä saatiinkin hirveä liuta jo edellisille viikoille. Muuttopuuhiin päästiin lähes jokaisena arkipäivänä, ja uusia koteja löytyi lähempää kuin kauempaakin.

Kesäiseen siivousinspiraatioon päästiin kiinni, kun edellisviikoilla noudettiin useamman mökin turhat tavarat veks. Samoin muuttotyhjennyksissä lähti vapautettua tavaraa kierrätystä kohti.

Noudettu on rakennusjätteitä, uutta askarreltavaa Ikeasta, rakennustarvikkeita, huonekaluja, ja vaikka mitä muuta!

Näyttää siltä, että varsin tiukalla setillä jatketaan alkavallakin viikolla. Kovin suuria prokkiksia ei viikolle enää oikein mahdu, mutta pienempiä noutoja ja kuljetuksia pystytään ohjelmaan mahduttamaan.

Whatsappaillen saa tavaraa liikkelle, ja parhaimmillaan -kun kulkusuunnat natsaa yhteensä- samallekkin päivälle löydetään kuljetussaumaa. Aina kannattaa kuljetusaikaa kysyä! Parhaiten se onnistuu WhatsAppilla.