Siirry suoraan sisältöön

Viikko 19

Viikonloppuna päästiin vähän toisen sorttisiin työpuuhiin; testaamaan vihdoinkin paljukärryä!

Kiirettä on kevät siihen malliin pitänyt, että paljua on tähän asti keretty vain katselemaan. Surkeana se lunta on päällään kantanut, mutta vihdoin kaminaan päästiin lämpöä laittamaan. Testituokiota voi pitää menestyksekkäänä, kokemus oli odotetunlainen. Eli loistava! 

Uskallamme siihen nojaten todeta, että kyllähän tämän kehtaa vuokralle laittaa.

Pönttö on kyselyjä ja kiinnostusta herättänyt, ja lähiaikoina vuokrapuuhat vauhtiin saadaan. Paljun saa alkuun vuokralle joko viikonlopuksi, tai koko viikoksi.

Muuten viikon varrella ohjelma oli aika kaatopaikkapainotteista. Tyhjäämään päästiin useammat rakennusjätteet, ja matkassa matkasi vanhaa sohvaa, sänkyä ja varastosta karsittua tavaraa. Kaupasta uusia koteja kohti kulki muun muassa liuta rakennustavaraa. Tuleva viikko onkin jo varsin täyteen myyty, mutta varsinkin huonekalujen mentäviä lovia olisi tarjolla. WhatsAppia kehiin, ja laitetaan tavaraa liikkumaan!