Siirry suoraan sisältöön

Viikko 18

Jälleen on värikäs kuljetusviikko takana päin.

Kuten kuvasta näkyy, kyyditykseen pääsi vanhat kylmäkoneet nurkkia täyttämästä. Varastosta voi löytää yllättävästi lisätilaa omien aarteiden säilytykseen, kun mokomista murheenkryyneistä eroon pääsee. Samalla linjalla mentiin muutaman muuttotyhjennyksenkin myötä; turhasta tavarasta päästyään muuttamisestakin tulee hieman siedettävämpi kokemus, kun monen vuoden moskat ei seuraa enää perässä.

Edellisellä viikolla oli muutot kova sana, mutta niitä jäi vielä tällekkin viikolle. Tavaranoutoja viikolla riitti, kuten aina. Messissä kulki muun muassa sohvaa, kaappia ja pesukonetta. Viikonloppuna jeesattiin myös Rakkausleipuria kakkukuljetuksissa.

Tulevalle viikolle olisi taas tarjolla tilaa isommalle ja pienemmälle kuljetukselle. Keskiviikkona 12. päivä pyörät suuntaa Helsinkiin, silloin olisi etelään päin kuljetustilaa tarjolla. Kuljetusaikoja pääsee varailemaan helpoten WhatsAppilla!