Siirry suoraan sisältöön

Viikko 17

Vappu-viikko oli ja meni rivakasti.

Kyydissä kulki erityispaljon muuttotavaraa – kuun viimeiselle viikolle tyypilliseen tapaan. Muuttoja oli isompaa ja pienempää, kauempaa ja lähempää. Mööpeleitä ja laatikoita kuljetettiin niin Tampereen huudeilla kuin Jämsästä ja Helsingistä.

Kuvan mukaisesti viikolle mahtui myös remonttitavaran noutoja; muun muassa laminaattia noudettiin vähän isompi satsi. Kuten aina, tämäkin setti toimitettiin kotiin kannettuna. Viikolle mahtui myös varaston tyhjennystä ja tavallisia huonekalujen noutoja.

Alkava viikko onkin jo tehokkaasti täyttynyt. Alkuviikko ja viikonloppu on olleet himoittuja, mutta keskiviikolta ja torstailta löytyy vielä aikaa isommallekkin hommalle. Kuten aina, kuljetusta kannattaa joka tapauksessa kysyä, pienempiin hommiin voi lovia löytyä. Puhelinta käteen ja viestiä tulemaan!