Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa uudistuneille kotisivuillemme!

Tervetuloa täysin uudistuneille nettisivuillemme!

Aikaa sitten lupailimme Facebookissa, että nettisivuja tullaan päivittämään ja sisältöä kasvattamaan. Uudistustyö kuitenkin lähti aivan omille raiteilleen, kun lopulta päätimme luopua täysin vanhoista sivuista, ja rakentaa uudet puhtaalta pöydältä.

Uudistuksen myötä vaihtui niin alusta kuin palveluntarjoajakin. Tuloksena on huomattavasti kevyemmät ja nopeammat kotisivut! Samalla paransimme sivujen kontrastia, selkeytimme typografiaa ja palvelut jaettiin fiksummin omiin kategorioihinsa. Nykyään sivujen pitäisi toimia myös mobiililla selattuna huomattavasti entisiä paremmin!

Uudistuksen myötä sivuilta löytyy muun muassa Ajankohtaista -osio, parempi yritysesittely, sekä omat sivut muuttopalveluista ja kontaktittomista kuljetuksista.

Sivuja päivitetään vielä edelleen, mutta suurin työ on jo takana. Kuulisimme mielellämme palautetta sivuistamme. Löytyykö etsityt palvelut ja tieto hyvin? Puuttuuko sivuilta jotain, ja mitä tänne tulisi lisätä?

Palautetta voit laittaa muun muassa WhatsAppilla numeroomme 040 369 2072, tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@haijaankuljetuspalvelu.fi.

Mukavaa selailua!