Siirry suoraan sisältöön

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäseniä!

Häijää Invest Oy on liittynyt Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi. Liiton jäsenenä Häijää Invest Oy on sitoutunut vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, tuotannon ja hankintojen vastuullisuus sekä työntekijöiden osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. 

  • Haluamme olla mukana rakentamassa vastuullisempaa ja kestävämpää huomista tarjoamalla helppoja, matalan kynnyksen palveluita vastaamaan arjen haasteisiin. Ihmisiä voidaan ohjata tekemään luontoa kunnioittavia valintoja tarjoamalla palveluita, jotka ovat helposti lähestyttäviä ja omaksuttavia. Koemme Suomalaisen Työn Liiton arvopohjan vahvasti omaksemme. Kotimaiset, laadukkaat tuotteet kuuluu nostaa ansaitsemaansa asemaan, sekä vastuullisuuden on oltava kaikessa toiminnassa lähtökohtana. Tämän vuoksi halusimme myös hakea Häijään Kuljetuspalvelulle Avainlippua merkiksi suomalaisestä työstä. Avainlippu myönnettiin meille 13.4., Häijää Invest Oy:stä kerrotaan.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja menestyy. Tätä tehtävää liitto on toteuttanut jo yli sata vuotta. 

  • Jäseniämme yhdistää halu toimia suomalaisen työn puolesta ja viestiä suomalaisesta osaamisesta ja suomalaisen työn vastuullisuudesta, Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala sanoo.

Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi voivat liittyä suomalainen oikeuskelpoinen osakeyhtiö, osuuskunta sekä yhdistys tai muu yhteisö, joka sitoutuu liiton vastuullisuusperiaatteisiin. Liiton jäseneksi ottamisesta päättää johtokunta. Liitolla on noin 4500 jäsenyhteisöä (joulukuu 2020), jotka työllistävät yhteensä noin 312 246 henkeä ja yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 106 384 817 181 €. 

Pienet ja suuret yritykset yhdistävä sinivalkoinen liitto

Jäsenyritysten koko ja toimialat vaihtelevat suuresti. Suurimmat edustetut toimialat liiton jäsenkunnassa ovat tukku- ja vähittäiskauppa, rahoitus- ja vakuutusala sekä rakennusala.

  • Viime vuosina jäsentemme toimialoissa on tapahtunut muutosta. Valmistavan teollisuuden rinnalle on noussut esimerkiksi ohjelmistoalan sekä palvelualojen yrityksiä. Suomessa tehtävä työ muuttuu ja tämä näkyy myös jäsenkunnassamme. On hienoa saada monipuoliseen jäsenkuntaamme mukaan Häijää Invest Oy:n kaltainen yritys, Lausala kiittelee. 

Suomalaisen Työn Liiton jäsenyhteisöt saavat käyttöönsä tutkimuksia kuluttajakäyttäytymisen muutoksista, työn tulevaisuudesta ja vastuullisuudesta, julkisista hankinnoista sekä suomalaisuuden vaikutuksesta ostopäätökseen. Lisäksi liitto tuo jäseniään esiin omissa viestintäkanavissaan ja tarjoaa monipuolisesti koulutuksia esimerkiksi viestintään ja vastuullisuuteen liittyen. 

  • Liiton jäsenet ovat osa merkittävää arvoyhteisöä, jotka verkostoituvat ja viestivät yhdessä ostopäätösten vaikutuksista, eli siitä, että Suomessa on tulevaisuudessa lisää työtä ja että Suomessa tehtävä työ on kaikille osapuolille merkityksellistä ja vastuullista, Lausala summaa.

Lisätietoja

Häijää Invest Oy / Häijään Kuljetuspalvelu yhteystiedot
Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, 050 407 2623, tero.lausala@suomalainentyo.fi