Siirry suoraan sisältöön

Viikko 14

Tällä viikolla säätä on voinut kuvailla vaihtelevaksi. Kivasta kevään auringosta märkiin rätteihin. Takatalvea täkäläisessä ilmastossa sopii toki odottaa pariin kertaan, mutta kokemuksena se on aina yhtä kutsumaton. Onneksi meillä pyörät kuitenkin pyörivät säässä kuin säässä, eikä pikkuliukkaatkaan matkaa pahemmin haittaa.

Siinä missä ilman antimet vaihtelivat, niin samoin vaihteli viikon työtarjontakin. Tällä viikolla päästiin kevätfiiliksiin muutenkin, kuin sään puolesta. Viikon varrella päästiin aloittelemaan keväiset risukuormien kuljetukset kohti kaatopaikkaa. Samaan suuntaan kulki messissä remonttijätteitä ja turhaksi jääneitä huonekaluja. Muuttotyhjennyksiäkin löytyi viikon varrelta useampia. Mukaan mahtui myös nippu niin uusien, kuin omistajaa vaihtaneiden, huonekalujen kuljetuksia, aina Parkanoa myöten.

Toiveena on, että ensiviikolla ei enää lumesta tarvitse välittää. Kevään korvalla voi aloittaa kevätsiivoukset turhaa tavaraa karsimalla. Viesti vain, ja järjestetään kyyti kierrätyksiin niin vanhoille huonekaluille, kuin keväisien remonttiprojektien purkujätteillekkin!