Siirry suoraan sisältöön

Viikko 30

Kesähelteet on mukavia, eikä niitä täällä Pohjolassa liiaksi ole. Kuitenkin auringon helatus käy erityisesti muuttopäivinä turhan lämpimäksi. Siksipä viikon sadekelit ovatkin olleet miellyttävän raikasta vaihtelua.

Tällä viikolla ohjelma oli edellisviikkoa värikkäämpi, ja kuljetuspuuhia löytyi laidasta laitaan.

Muuttopuuhiin päästiin muutamana päivänä, ja yksiöiden tavarat kulkivat kyydissä iloisesti uusiin osoitteihin. Etukäteen sovitut urakkahinnat keräsivät jälleen kiitosta. Muuttostressin keskellä asiakkaiden ei tarvinnut jännittää, paljonko muutto lopulta maksaa, hinnan ollessa jo etukäteen tiedossa.

Kaatopaikkanoudoissa erityisesti parhaat päivänsä nähneitä sohvia kulki kierrätykseen melko liuta. Remonttiprojekteihin tuotiin uutta puhtia purkujätteiden noudoilla; kun nurkkiin sai taas tilaa, työkin sujuu mukavemmin. Turhasta tavarasta pääsi eroon myös muuttotyhjennyspuuhissa, eikä tarpeettomia aarteita uuteen osoitteeseen tarvinnut enää viedä.

Uutta tavaraa tuotiin sekä liikkeestä noudettuna, että kierrätettynä. Mukana kulki erityisesti sänkyjä ja sohvia.

Liikkeistä ostetuille huonekaluille kuljetuksen saa yhtä helposti kuin käytetyille mööpeleille. Osoitteiden lisäksi useimmiten pelkkä tilausnumero riittää noutoon. Joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Tulevalle viikolle saisi vielä isompaa ja pienempää aikaa varattua. Mahdollisuuksia löytyisi niin huonekalujen noutoihin, kuin vaikka vintin tyhjäämiseen.

Tarjousta on tuttuun tapaan helpointa kysellä WhatsAppilla. Puhelimeen päivän mittaan ei aina ennätetä vastaamaan, mutta soitellaan takaisin, kun pystytään.