Siirry suoraan sisältöön

Viikko 29

Maanantaina aloitettiin jälleen työhommat parin viikon lomailun jälkeen. Viikko hujahtikin aika vauhdilla pakettiin.

Maanantai vietettiin yhteydenottoja läpi käyden ja muita toimistoaskareita tehden. Vaikka maanantaina viesteistä melkoinen osa saatiinkin käsiteltyä, viimeiset saatiin hoidettua vasta viikon puolivälissä.

Tiistaina hypättiin jälleen tien päälle. Viikolla matkassa kulki erityisesti huonekaluja ja eri kokoisia kaatopaikkanoutoja. Omistajaa vaihtoivat varsinkin sohvat. Turhaa tavaraa kulki niin yksittäisinä huonekaluina, kuin isompina kaatopaikkanoutoina.

Tuleva viikko on alkupäivistä varsin täysi, mutta loppuviikkoa kohti löytyy vielä paremmin isompaa ja pienempää tilaa. Nyt olisi mahdollisuus saada häkkivarastosta turhat romut pois, tai uusi sohva himaan. WhatsAppia kouraan ja kuljetusaikaa kyselemään!