Siirry suoraan sisältöön

Yrityksille

Säästä aikaa, ja ulkoista kuljetushuolet meille!

Tarjoamme yrityksille helpot ja joustavat kuljetuspalvelut Tampereella, koko Pirkanmaalla ja sopimuksen mukaan koko Suomessa.

Meiltä saatte varmasti kilpailukykyisellä hinnalla palvelut aina yrityksen sisäisistä kuljetuksista asiakastoimituksiin asti. Työntekijämme noudattavat aina erittäin suurta lojaliteettivelvoitetta asiakasyrityksiämme kohtaan ja voimme taata erinomaisen palvelun laadun joustavalla ja asiakaslähtöisellä otteellamme.

Tarjoamme lisäksi kattavat noutopalvelut ylimääräisille tavaroille ja kaatopaikkakuormille. Meiltä saatte myös kiinteistöjen ja liiketilojen tyhjennyspalvelut. Pienmuuttomme sopivat loistavasti muun muassa pienempien toimistojen muuttoihin.

Saat meidät kumppaniksi kuljetuksiin niin yksittäisille keikoille, kuin pidempiaikaiseksi partneriksi.

Toimimme lähtökohtaisesti vuoden jokaisena päivänä sopimuksen mukaan kelloon katsomatta, ja parhaimmillamme pystymme tulemaan apuun jopa parin tunnin sisällä yhteydenotosta.

Kaikki palvelumme toteutamme aina etukäteen sovitulla urakkahinnalla, ja olemme ennakkoperintärekisterissä. Lisäksi meillä on vastuuvakuutus.

Päätoimialueemme on Tampere ja lähikunnat, mutta toimimme koko Pirkanmaalla, sekä sovittaessa sen ulkopuolella.

Kalustonamme toimii iso Opel Movano -pakettiauto. Tavaratilan mitat, leveys 175 cm, korkeus 180 cm, pituus 370 cm. Ulkomitat, leveys 207 cm, korkeus 255 cm, pituus 620 cm.

Laskutus onnistuu juuri teille sopivalla tavalla, e-laskuna, sähköpostilla sekä paperisesti.

Oli tarve pieni tai suuri, ota yhteyttä ja kysy lisää! Parhaiten tavoitat meidät viestitse, puheluihin työpäivän lomassa emme aina pysty vastaamaan.

Meiltä saatte muun muassa:

Tavarataksi

Remonttijätteiden noudot

Pienmuutot

Kalusto ja mitat

Opel Movano -pakettiauto
Tavaratilan mitat: leveys 175 cm, korkeus 180 cm, pituus 370 cm. Tilavuus noin 12 m³
Ulkomitat: leveys 207 cm, korkeus 255 cm, pituus 620 cm
Kuorman maksimipaino: 1000kg
Suurin sallittu kokonaismassa 3500kg

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun.