Yrityksille

Säästä aikaa, ja ulkoista kuljetushuolet meille

Tarjoamme yrityksille helpot ja joustavat kuljetuspalvelut Tampereella, koko Pirkanmaalla ja sopimuksen mukaan koko Suomessa.

Meiltä saatte varmasti kilpailukykyisellä hinnalla palvelut aina yrityksen sisäisistä kuljetuksista asiakastoimituksiin asti. Työntekijämme noudattavat aina erittäin suurta lojaliteettivelvoitetta asiakasyrityksiämme kohtaan ja voimme taata erinomaisen palvelun laadun joustavalla ja asiakaslähtöisellä otteellamme.

Tarjoamme lisäksi kattavat noutopalvelut ylimääräisille tavaroille ja kaatopaikkakuormille. Meiltä saatte myös kiinteistöjen ja liiketilojen tyhjennyspalvelut. Pienmuuttomme sopivat loistavasti muun muassa pienempien toimistojen muuttoihin.

Saat meidät kumppaniksi kuljetuksiin niin yksittäisille keikoille, kuin pidempiaikaiseksi partneriksi.

Toimimme lähtökohtaisesti vuoden jokaisena päivänä sopimuksen mukaan kelloon katsomatta, ja parhaimmillamme pystymme tulemaan apuun jopa parin tunnin sisällä yhteydenotosta.

Kaikki palvelumme toteutamme aina etukäteen sovitulla urakkahinnalla, ja olemme ennakkoperintärekisterissä. Lisäksi meillä on vastuuvakuutus.

Päätoimialueemme on Tampere ja lähikunnat, mutta toimimme koko Pirkanmaalla, sekä sovittaessa sen ulkopuolella.

Peruskalustonamme toimii Volkswagen Transporter -pakettiauto (tavaratilan leveys 125cm, korkeus 130cm, pituus 240cm) ja iso JT-Trailer -kuomukärry (leveys 150cm, korkeus ≈ 140cm, pituus 350cm).

Lavatavaraa emme kuljeta.

Laskutus onnistuu juuri teille sopivalla tavalla, e-laskuna, sähköpostilla sekä paperisesti.

Oli tarve pieni tai suuri, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joustavimmin tavoitat meidät WhatsAppilla!

Tavarataksi

Rakennusjätteiden noudot

Pienmuutot

Ota yhteyttä, ja laitetaan kuljetuksesi kuntoon!

Tarjouspyyntö ei sido palveluun