Siirry suoraan sisältöön

On aika valmistella talvipesä!

On taas se aika, luonto valmistautuu talveen. Lehtien värit vaihtuu kultaan, punaiseen, oranssiin, ja pian lumi peittää maan valkoiseen huntuun. Syksy on kaunis, mutta melankolia hiipii mieleen kun kylmä viima vie kesän viimeiset muistot. 

Vaikka syksy tuo mukanaan surumielisyyden, se on myös aika valmistautua talveen. 

Lumen ja pakkasen saapuessa vietetään helposti enemmän aikaa sisätiloissa. Viimeistään omaa talvipesää tehdessä huomaa, kuinka järjestys ja viihtyisyys on avain talvesta selviämiseen

Nyt on loistava tilaisuus kaivaa esiin ne nurkkiin unohtuneet projektit ja karsia tarpeetonta roinaa, ja valmistella koti talvikuukausiin. 

Usein varastot, komerot ja kaapit täyttyvät vuosien aikana rikkinäisistä esineistä, tarpeettomista tavaroista ja huonekaluista. Kovin helppoa on lykätä niiden käsittelyä, ja lopulta ne hautautuvat varastojen pimeyteen.

Kun vuoden loppu siintää horisontissa, voi hetkeksi pysähtyä tarkkailemaan kaappien kätköjä, ja koittaa vapautua vähän tästä taakasta. Päästämällä turhat tavarat ja rikkinäiset huonekalut menemään, teet tilaa uusille mahdollisuuksille ja freesaat kodin tunnelmaa. 

Jos ajatus pitkään tarpeettomina säilyttämistäsi tavaroista luopumisesta kolahti ja herätteli kiinnostusta, niin elä suotta pidemmälle katsele. Pientä buustia projektiin saat, kun meille viestiä napsuttelet!

Paras se onnistuupi WhatsAppilla. Laittele viestiä, ja sovitaan tarkemmin noudon sisällöstä ja aikataulusta. Yksittäiset mööpelit saa Tampereen alueella usein kyytiä parin arkipäivän sisällä. 

Nyt on hyvä sauma asettaa kotia talvikuntoon, ja vapautua turhasta, ylimääräisestä tavarasta. Jätä ne ne esineet ja huonekalut, jotka tuovat iloa ja hyötyä elämään, ja karsi sitä, mikä on taakaksi.

Saat lisää tilaa ja harmoniaa elämään, kun laittelet viestiä meille päin.

Avainsanat: