Siirry suoraan sisältöön

Olemme lomalla 20.-28.8.!

Aurinko on helottanut jälleen taivaan täydeltä, eikä tien päällä mennessä ole tarvinnut kylmää pelätä. Edelliset viikot on taas menty melkoisella vauhdilla, ja puuhaa on ollut yhden jos toisenkin sorttista.

Ohjelmasta on löytynyt huonekalukuljetuksia niin torilöytöjen noutoina, kuin liikkeistä haettuina. Jo parhaat päivänsä nähneet mööpelit sekä muut tavarat ovat suunnanneet kyydissämme kierrätystä kohti. Viikkoihin on sisältynyt myös yksiöiden pienmuuttoja, sekä asuntojen tyhjennyksiä.

Suvi jatkuu vielä hetken, ja on aika viettää kesälomien toinen vapaaviikko pois tien päältä.

Olemme siis lomalla tulevan viikon, 20.-28.8..

Tien päältä meidät löytää normaalisti taas maanantaista 29.8. eteenpäin.

Lomaviikollakin seuraamme puhelinta, ja käsittelemme yhteydenottoja. Otamme normaalisti tilauksia vastaan tuleville viikoille 29. päivä eteenpäin. Loman aikana vastauksissa ja käsittelyajoissa voi kuitenkin olla normaalista poikkeavaa viivettä.

Nopealiikeisimmille on vielä huomiselle perjantaille mahdollisuus saada tavaraa kulkemaan. Suurempaa projektia päivälle ei enää mahdu, mutta joitain yksittäisiä, pienempiä kuljetuksia, päivälle voisi saada. Sopivaa väliä olisi torilöytöjen kotiutukseen, sekä rikkinäisen tai turhan tavaran kaatopaikkanoutoon.

Tarjouskyselyt ja muut yhteydenotot saavuttavat meidät parhaiten viestitse, joustavimmin WhatsAppilla!