Siirry suoraan sisältöön

Ystävänpäivän herkkuarvonta on alkanut!

Jälleen on se aika vuodesta, kun ystävänpäivä alkaa kulman takaa lähestymään. Silloin mietintämyssyyn laitetaan muhimaan mietteitä siitä, kuinka ystävää tällä kertaa muistaisi.

Häijään Kuljetuspalvelu tarjoaa siihen tänäkin vuonna hyviä ja maukkaita vaihtoehtoja!

Arvomme ystävänpäivänä 14.2. kaksi Kaverille Kans -kahvittelupakettia. Paketista löytyy kaksi Rakkaus -muumimukia, pussi Kaffa Roasteryn maukasta Lempeä Voima -pienpaahtimokahvia sekä riittävästi suklaata suurempaankin makean himoon.

Mutta ei siinä vielä kaikki!

Koska voittaminen on aina osallistumisessa parasta, arvomme kahvittelupakettien lisäksi kuusi (!) kappaletta Pyynikin Munkkikahvilan lahjakortteja. Lahjakortin arvo on kymmenen euroa, eli sillä saa esimerkiksi kaksi isoa kahvi, sekä kaksi isoa munkkia.

Miten tähän maukkaaseen kilpaan pääsee mukaan?

Se onnistuu Häijään Kuljetuspalvelun Facebook -sivulla, eli täällä. Arvontaan osallistut tykkäämällä Häijään Kuljetuspalvelun sivusta, sekä kommentoimalla seinällä olevaan alkuperäiseen arvontajulkaisuun, kenen kanssa jakaisit kahvitteluhetken.

Arvonnan säännöt löydät arvontajulkaisusta.

Onnea kaikille arvontaan!