Siirry suoraan sisältöön

Viikot 41, 42 ja 43

Taas on ollut useampi viikke melkoista haipakkaa, eikä tänne olla mitään keretty kirjoittelemaan.

Mitäs meidän viikkoihin on sitten kuulunut?

Tällä viikolla meitä on työllistäneet erityisesti pienmuutot. Muuttopuuhaa on löytynyt niin Tampereelta, kuin vähän kauempaakin. Välillä matkassa kulki koko omaisuus, välillä pelkät suurimmat huonekalut.

Edeltävillä viikoilla ohjelmisto oli alkukuun linjoilla; kuumaa kamaa olivat tavaranoudot. Kuljetuspuuhissa oltiin varsinkin Tampereen huudeilla, vaikka Etelä-Suomessakin kerettiin pyötähtämään. Kierrätystä kohti kulki muun muassa sohvaa, hyllyä sekä purku- ja rakennusjätteitä.

Tuleva viikko näyttää myös varsin täydeltä, mutta siitä huolimatta etenkin yksittäisiä tavaranoutoja päiviin pystytään ripottamaan. Kysymällä ei tieltä eksy, ja usein yksittäisiä aikoja päiviin pystytään sumplailemaan.

Eli viestiä tulemaan, ja tavarat liikkumaan.

Ps. Kuluneilla viikoilla kiireen ja yhteydenottojen määrän vuoksi vastaamisviive on ollut valitettavasti normaalia pidempi, etenkin sähköposteissa. Kaikkein jouhevimmin yhteyden saa WhatsAppilla, puheluihin päiväseltään ei aina pystytä vastaamaan.