Siirry suoraan sisältöön

Viikko 40

Menneellä viikolla mentiin mööpeliteemalla keltaisten lehtien lomassa. Sisustaminen oli kova juttu, ja kuljetuspuuhat sen mukaisia; viikon ajot koostuivat vahvasti tori-kauppojen ja marketplacen löytöjen noudoista.

Kuljetushuolia viikolla aiheutti varsinkin sohvien kuljetukset, ja niihin meiltä lääkettä löytyi. Vaikka viikko suurimmaksi osaksi oli tällä kertaa tavaranoudoista koostunut, löytyi vanhojen huonekalujen kaatopaikkakuljetuksillekkin tarvetta. Viikon muuttopuuhat olivat myös linjassa muun ohjelman kanssa; tarvetta oli erityisesti huonekalujen siirtoihin asunnon vaihdon yhteydessä.

Päivä vaihtui jo maanantaiksi, ja viikko seuraavaksi. Tiistai-torstai -akselille pääsisi vielä varailemaan kuljetusaikoja, välejä olisi vielä isompaan ja pienempään hommaan. Helpoiten niistä voi tuttuun tapaan kysellä whatsappailemalla.