Siirry suoraan sisältöön

Viikko 38

Sepä on taas uusi viikko ja uudet ajopuuhat!

Menneellä viikolla rattia käänneltiin ja väänneltiin varsinkin Tampereella ja lähialueilla, vaikkakin myös kauempana kerettiin käymään. Tie vei muun muassa näihin Silent Hillin tunnelmiin, kuten viikkokuvasta näkyy.

Viikon teemaksi muodostui tavaranoudot ja -kuljetukset. Aivan erityisesti sänkyjen kuljetuksille oli kovaa kysyntää. Samoin kyydissä matkasi muun muassa sohvaa, tv-tasoa ja lipastoa.

Keskiviikkona vaihdettiin alle Rakkausleipurin Rakkausmobiilii, ja käytiin toimittamassa nälkäisille asiakkaille Leenan maukkaita salaattiviikon antimia. Perjantaina otettiin suunnaksi Visulahti Helsinki, ja siinähän mööpeliä kulki sinne ja takaisin.

Päivä näyttää taas vaihtuneen sujuvasti maanantaiksi. Tuleva viikko alkaa olemaan jo täydemmän sorttinen, mutta vielä tyhjiä lovia löytyy. Niitähän sitten täytellään helpoiten whatsappailemalla meille päin!